Kuinka peruuttaa Netflix-tilaus iPhonessa (2024)

Netflixistä on tullut suosittu suoratoistoviihteen nimi, mutta jonain päivänä saatat päättää peruuttaa tilauksesi. Halusitpa sitten säästää rahaa, tutkia muita suoratoistoalustoja tai pitää taukoa, Netflix-tilauksesi peruuttaminen iPhonella on helppoa.

Mitä tehdä Netflixin peruuttamiseksi iPhonessa?

Jos olet tehnyt päätöksen peruuttaa Netflix-tilauksesi iPhonellasi, autan sinua kaikissa vaiheissa. Meillä kaikilla on syytä lähteä tälle matkalle, olipa kyseessä sitten uusien suoratoistovaihtoehtojen tutkiminen tai kulutuksen tehokkaampi hallinta. Sukellaan siis sisään ja selvitetään, kuinka voit helposti peruuttaa Netflix-tilauksesi suoraan iPhonesta.

  • Etsi Netflix-sovelluksen oikeasta yläkulmasta"Profiili" -kuvakeetpaina sitä. Se näkyy yleensä henkilön siluetin muodossa.
  • Valitse "Tili" -vaihtoehtoavattavassa valikossa. Tämä vie sinut tilin asetussivulle.
  • Vieritä tilin asetussivulla alaspäin, kunnes näetetsi vaihtoehto "Peruuta jäsenyys". Napauta sitä jatkaaksesi peruutusmenettelyä.
  • Vahvistusviesti tulee näkyviin. Vahvistaaksesi peruutuksen,napsauta "Täydellinen peruutus" -painiketta. Peruutusmenettely saatetaan siten päätökseen.

Muista, että voit silti käyttää Netflix-sisältöä seuraavaan laskutuspäivääsi asti, vaikka peruutus olisi tehty. Voit tarkistaa tilauksesi tiedot siirtymällä tilisi asetuksiin ja katsomalla kohtaa "Tilaus". Seuraava laskutuspäivä näkyy siellä.

Seuraamalla näitä ohjeita voit helposti peruuttaa Netflix-tilauksesi iPhonellasi ja hallita tilaustasi.

Voinko saada hyvityksen peruutetusta Netflix-tilauksesta?

Jos peruutat Netflix-tilauksesi, olet oikeutettu hyvitykseen tietyin edellytyksin. Jos peruutat tilauksesi laskutuskauden aikana, saatat saada hyvityksen käyttämättömistä päivistä tai viikoista.

Jos haluat pyytää hyvitystä, sinun on otettava suoraan yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun. He kertovat sinulle palautusmenettelyn ja antavat sinulle tarkat ohjeet, joita sinun on noudatettava. Muista, että hyvityskäytännöt voivat vaihdella sijainnistasi ja olosuhteistasi riippuen.

On tärkeää ottaa yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun saadaksesi tarkat ja ajantasaiset tiedot peruutettujen tilausten hyvityksistä. He voivat antaa sinulle tarvittavat tiedot ja auttaa sinua hyvityspyyntösi kanssa.

Kuinka poistaa Netflix-tilisi iPhonesta?

Netflix-tilin poistaminen iPhonesta voi olla tarpeen useista syistä. Voit tehdä tämän suoraan iPhonen Netflix-sovelluksesta. Voit poistaa Netflix-tilisi iPhonesta seuraavasti:

  • Sovelluksen oikeassa yläkulmassa näetprofiilikuvake. Napauta sitä päästäksesi tilisi asetuksiin.
  • Selaa valikkoa javalitse "Tili" vaihtoehto.
    • Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan uudelleen Netflix-tilillesi turvallisuussyistä. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi jatkaaksesi.
  • Vieritä Tili-sivulla alaspäin, kunnes löydät "Poista tili" -osion. Paikanna janapauta "Poista tili" -linkkiä.
  • Edessäsi tulee ikkuna, jossa sinun on vahvistettava toimintasi. Voit tehdä tämän käyttämällä puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi tai korttitietojasi.Syötä haluamasi tiedot.

Olet onnistuneesti poistanut Netflix-tilisi iPhonesta. Olet onnistuneesti poistanut Netflix-tilisi iPhonesta. Muista, että tämä toiminto on pysyvä, etkä voi enää käyttää Netflix-profiiliasi, katseluhistoriaasi ja tallennettuja asetuksiasi. Jos muutat mieltäsi, sinun on luotava uusi Netflix-tili.

Onko mahdollista aktivoida Netflix-tilisi uudelleen?

Jos peruutat Netflix-tilauksesi, voit aktivoida sen uudelleen 10 kuukauden kuluessa kirjautumalla tilillesi vanhoilla tunnuksillasi. Tänä aikana katseluhistoriasi, profiilisi ja asetuksesi varmuuskopioidaan, jolloin voit aloittaa Netflixin käytön uudelleen menettämättä tietojasi.

Jos kuitenkin poistat Netflix-tilisi, se poistetaan pysyvästi järjestelmästä, etkä voi enää aktivoida sitä uudelleen. Tilin poistaminen poistaa kaiken katseluhistoriasi, profiilisi, asetuksesi ja kaikki tiliin liittyvät tallennetut tiedot. Tässä tapauksessa, jos haluat käyttää Netflixiä uudelleen, sinun on luotava uusi tili.

On tärkeää ottaa huomioon nämä erot tilin peruuttamisen ja poistamisen välillä ennen päätöksen tekemistä. Jos olet epävarma tai sinulla on kysyttävää Netflix-tilistäsi, on parasta ottaa yhteyttä Netflixin asiakaspalveluun saadaksesi täsmällistä ja yksilöllistä apua.

Mitä muita suoratoistopalveluita voit kokeilla Netflixin sijaan?

Jos etsit vaihtoehtoja Netflixille, useat suositut suoratoistopalvelut tarjoavat laajan valikoiman sisältöä. Tässä on joitain merkittäviä vaihtoehtoja:

  • Amazon Prime Video: Amazon Prime Video on tilattava suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan kirjaston elokuvia, TV-ohjelmia ja alkuperäistä sisältöä. Se sisältyy Amazon Prime -jäsenyyteen, jonka avulla voit hyötyä lisäeduista, kuten ilmaisesta toimituksesta kelvollisissa Amazon-ostoksissa.
  • Disney+: Disney+ on suoratoistoalusta, joka tarjoaa valtavan kokoelman elokuvia ja TV-ohjelmia Disneyltä, Pixarilta, Marvelilta, Star Warsilta ja National Geographicilta. Se tarjoaa laajan valikoiman perheystävällistä sisältöä, mukaan lukien rakastettuja klassikoita, uusia julkaisuja ja ainutlaatuista alkuperäistä ohjelmaa.
  • Hulu: Hulu on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa tilaussisältöä ja suoria TV-kanavia. Se tarjoaa erilaisia ​​TV-ohjelmia, elokuvia ja alkuperäisiä ohjelmia. Hulu tarjoaa myös erilaisia ​​tilausvaihtoehtoja, mukaan lukien mainoksettomat ja mainoksettomat suunnitelmat.
  • HBO Max: HBO Max on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa pääsyn laajaan sisältökirjastoon HBO:lta, Warner Brosilta, DC:ltä, Cartoon Networkilta jne. Se tarjoaa erilaisia ​​elokuvia, TV-ohjelmia, dokumentteja ja eksklusiivisia alkuperäissarjoja. HBO Max sisältää myös pääsyn HBO:n laajaan arvostettujen ohjelmien luetteloon.
  • Apple TV+: Apple TV+ on Applen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa kasvavan kirjaston alkuperäisiä elokuvia ja TV-ohjelmia. Se tarjoaa laajan valikoiman genrejä, mukaan lukien draamat, komediat, dokumentit ja lastenohjelmat. Apple TV+ on saatavilla useille Apple-laitteille ja tietyille älytelevisioille.
  • Riikinkukko: Peaco*ck on NBCUniversalin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa yhdistelmän tilaussisältöä ja suoria TV-kanavia. Se sisältää erilaisia ​​TV-ohjelmia, elokuvia, suoria urheilulähetyksiä, uutisia ja alkuperäistä ohjelmaa. Peaco*ck tarjoaa ilmaisia ​​ja premium-tilausvaihtoehtoja.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä suosituista suoratoistopalveluista, jotka ovat saatavilla vaihtoehtoina Netflixille. Jokainen alusta tarjoaa ainutlaatuista sisältöä ja ominaisuuksia, joten on suositeltavaa tutkia niitä yksitellen löytääksesi sen, joka parhaiten vastaa kiinnostuksen kohteitasi ja mieltymyksiäsi.

Kuinka peruuttaa Netflix-tilaus iPhonessa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 6169

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.