Kuinka poistaa mainonta Google Chromesta ❌ - Communicare (2024)

Käyttäjinä, joskusmainontaOnline altistuu päivittäin voi tulla erittäin raskas ongelma.HalutaPoistaseGoogle Chrome -mainonta?-StaViestintä, tänään haluamme näyttää sinulle, kuinka voit poistaa mainoksetGoogle ChromePelastaa verkosto täydellisellä vapaudella, ilman tuhansia mainoksia.

KutenMarkkinointitoimisto, olemme tietoisia digitaalisten mainoksillamme olevan voiman.Mutta koska yritykset ja tuotemerkit, jotka tekevät samoja, ovat niin paljon, menemämme käyttäjä voi saavuttaa väsymyspisteen.Siksi onlineMarkkinointistrategia, tämän tutkimuksen mukaan, eikä mahdollisen asiakkaamme stanoitavaksi.

Communicaressa suunnittelemmesosiaaliset mainoksetKun otetaan huomioon brändin tavoitteet ja käyttäjän tarpeet, joten ne ovat aina tehokkaita.Mutta jos olet Internet -käyttäjä, joka etsii ratkaisua Google Chromen mainonnan poistamiseksi, jatka tämän viestin lukemista, koska tarvitset vastauksen, että sinulla on se täällä.

Sisältöindeksi

Miksi mainokset tunkeutuvat meihin?

Ennen aloittamista haluamme selittää syyn, miksi monet tuotemerkit ja yritykset käyttävät mainoksia selaimissa.Valitettavasti mikään tässä elämässä ei ole ilmaista.Mainokset ovat tarvittava rahoituspala, joka tarjoaa sisältöä, on ilmainen.

Verkkosivulla ilmoitetut yritykset, tästä syystä verkkosivuston kirjoittaja ottaa komission, ja sen mukana voivat pitää verkkosivustonsa ja siten sen työntekijöidensä.Kaikki on ketju.

Tästä syystä, jos olet huomannut, monet digitaalisten sanomalehtien alustot tai sivutMaailma, videoalustatYouTubeNe tarjoavat premium -palvelun, jossa käyttäjälle tarjotaan käyttäjälle tai yksinoikeudellisille palveluille vastineeksi kuukausimaksusta ja mainos ilmaiseksi.Koska se on vaihtoehto mainosten rahoitukselle Internetin kautta.

Joka tapauksessa Google rankaisee niitä sivuja, jotka väärinkäyttävät mainoksia ja suorittavat huonoja käytäntöjä, jotka eivät sijoita verkkosivustojaan, koska käyttäjän kokemus vallitsee.Mutta ne ovat myös suuri tietoalusta, jonka avulla voimme parantaa mainontaa.Joten parasta on, että käytämme mitä tahansa seuraavista ratkaisuista Google Chromen mainonnan poistamiseen.

Työkalut mainonnan poistamiseen Google Chromesta

Voimme käyttää erilaisia ​​tekniikoita riippuen sisällön tyypistä, jota haluamme välttää:

Poista nousevat ikkunat

EpäilemättäNouseva mainontaSe avautuu napsauttamalla sivua sivulla olevaa elementtiä, jossa olemme ilman, että pystymme reagoimaan, se on yksi pahimmista asioista, joita voimme löytää.Lisäksi tämäntyyppiset mainokset tuovat yleensä haitallista sisältöä, kuten viruksia tai troijalaisia, jotka voivat vahingoittaa tietokonettamme.

Tämän tyyppisten mainosten avaamisen estämiseksi automaattisesti Google Chrome -selaimen sisällä on noudatettava näitä vaiheita:

  1. Siirry oikealla olevaan kolmeen pisteeseen, jonka näet navigointipalkin samalla korkeudella
  2. Napsauta «Kokoonpano> Lisäasetukset».
  3. Siirry kohtaan "Tietosuoja ja suojaus"> "verkkosivustojen määritys".
  4. Napsauta "nousevat ikkunat ja uudelleenohjaukset".
  5. Liu'uta "estetty (suositeltu)) -painike".

Estä tai avaa tietyn sivun mainokset

Tätä varten tarvitsemme Google Chromen laajennuksen, jonka avulla voimme estää mainoksia.Voimme löytää monia ilmaisia ​​vaihtoehtoja, ja nämä ovat joitain niistä, joita suosittelemme Communicarilta:

  • Tukkia.Se on erittäin tehokas ja tunnustettu käyttäjien keskuudessa.Tärkein etu on, että sen avulla voit valita, mitä sivuja voit opettaa sinulle mainoksia ja mitkä eivät, joka kerta kun haluat "vain yhden kerran" tai "aina", se toimii automaattisesti ja sallii myös videomainojen estämisen tällaisen kuten YouTubessa.
  • Adguard adblocker.Siinä on ilmainen versio ja toinen palkkio, jolla sinulla on enemmän työkaluja.Mutta jopa Lite: n kanssa voit estää nousevien Windows -ohjelmistojen lisäksi.
  • Haamu.Sen tärkein etu on, että se on täysin muokattavissa, mutta joudut viettämään jonkin aikaa määrittääksesi sen mieleisiisi.Estä sivut, jotka aikovat kerätä tietoja ja mainoksia.
  • Ublock -alkuperä.Suositeltu vaihtoehto nouseville Windowsille.Tämä työkalu estää kaikki ikkunat, joita pidät alttiina sen sisällön estämiseksi, joten voit navigoida täydellisellä rauhallisuudella.

"Käyttäjä" on aina oikeassa

Kaikki, mikä ylittää, lopulta on ärsyttävää.Kukaan ei halua olla hukkua.Siksi verkkomainonnasta voi tulla haitallista tuotemerkille, jos et tiedä kuinka soveltaa markkinointistrategiaasi oikein.Koska tämä voi aiheuttaa käyttäjän lopettamaan meidät vihaamaan, ja joka kerta kun hän näkee meidät, voimme antaa hänelle laiskuuden.

Jos olet yritys tai tuotemerkki, joka on Madridissa, ja haluat amainostoimistoErikoistunut, auttaa sinua luomaan mainoksia, joita käyttäjät eivät vain haluaOta yhteyttä meihin.Teemme sinusta kaikkien Internet -käyttäjien suosikki tuotemerkin, kasvatamme tuotemerkkiäsi, ja saavutat tavoitteet, joiden avulla yrityksesi voi tukea vahvoja säätiöitä jatkaa kasvua.

Usein kysymykset:

Kuinka poistaa mainosmainoksia?

Jos haluat poistaa mainonnan verkkosivustolta, seuraa näitä vaiheita:

  1. Avaa Google Chrome -selain
  2. Käy verkossa
  3. Aseta itsesi navigointipalkkiin.Napsauta oikealla napsautuksella "Lisätietoja"
  4. Anna "sivuston kokoonpano"
  5. Aseta itsesi "Sallitset> ilmoitukset" -osioon
  6. Olen eri mieltä heistä

Kuinka poistaa Chromen mainonta Androidista?

Aktivoida tai poistaa mainontaa käytöstä Chrome -selaimessa Androidin, sinun on:

  1. Siirry "valikko" -painikkeeseen
  2. Valitse «kokoonpano»
  3. Aseta itsesi "Advanced Configuration> -sivustojen kokoonpanoon"
  4. Napsauta mainoksia
  5. Varmista, että valittu vaihtoehto on "deaktivointi"

Kuinka Adblock on poistettu käytöstä?

Jos haluat deaktivoida sen kokonaan kaikista vierailustasi sivuista, sinun on mentävä vain kolmeen pystysuoraan pisteeseen, jotka ilmestyvät kokonaisuuden oikealla puolella, selainpalkissa napsauta »Lisää työkaluja> Laajennuksia».Seuraavaksi sivu avataan, josta löydät AdBlock -laajennuksen.Voit poistaa sen tai deaktivoida sen hetkeksi.Mutta jos haluat päinvastoin deaktivoida sen tietyltä sivulta, siirry verkkosivustolle, jonka haluat sivun "kerran" tai "aina".

Kuinka Instagram -mainonta poistetaan?

Jos olet luonut mainoskampanjasi Facebookissa, etkä halua näiden mainosten ilmestyvän Instagramissa, siirry sivulle tai julkaisemiseen, jonka haluat estää sitä tulemasta, siirry mainosten edellisen näkymän "automaattisiin paikkoihin". .Valitse "Automaattiset sijainnit deaktivoi" ja poista "Instagram" -tarkistus.

Mikä on epäreilua mainontaa?

Tässä viestissä puhumme siitä, mikä on epäreilua mainontaa, kuinka tietää, onko olemassa epäreilua mainontaa ja esimerkkejä.

Desleal -mainonta on joukko mainoksia tai toimia, joilla on taipumus levittää ja stimuloida tuotteen hankintaa tai myyntiä halveksuntaa tai halveksuntaa, henkilö, yrityksen tai yhden tuotteiden/palveluiden suorassa tai epäsuorassa tavalla.

Kuinka tietää, onko epäoikeudenmukaista mainontaa

Tiedät, milloin se käsittelee epäreilua mainontaa, on tärkeää pitää mielessä, että on olemassa toimintaa, kuten sellaisia, joita alla näemme, että ne ovat tämän rikoksen muodostavia:

  • Petoksen tekot.
  • Sekaannus toimii.
  • Petolliset puutteet.
  • Aggressiiviset käytännöt, kuinka pakko, häirintä, kohtuuton vaikutus tai voiman käyttö.
  • Halvenaja toimii.
  • Vertailutoimet.
  • Jäljitelmätoimet.
  • Muiden maineen hyödyntäminen.
  • Salaisuuksien ja normien rikkominen.
  • Induktio sopimusrikkomukseen.
  • Syrjintä ja taloudellinen riippuvuus.
  • Myynti tappiolle.
  • Laiton mainonta

Esimerkkejä epäreilusta mainonnasta

Varmasti, jossain vaiheessa olemme tulleet näkemään epäoikeudenmukaista mainosilmoitusta, joka on ollut tiedotusvälineissä ja joutui vetäytymään.

Puhumme Burger Kingin ilmoituksesta, joka halventaa naista mainoksesta eikä vain siitä, vaan käytti hänen imagoaan ilman suostumustaan.

Ilmoitus oli vuonna 2009, missä se esiintyi Marquesinasissa ja Singaporen mainosaidoissa, jotka päättivät uuden aterian, päättivät, että seksi oli paras myydä se.

Julisteessa sanapeli arvostettiin, vähän hienovarainen, käyttämällä sanaaisku: "Se puhaltaa mielesi pois", mikä tarkoittaa "pääsi lentää", muttaiskuSitä käytetään myös viittaamaan "suihin".

Kuva ei aiheuttanut muita tulkintoja, koska muu mainos jatkui: "Täytä haluasi jotain pitkää, mehukasta ja grillattua uuden seitsemän tuuman BK: n kanssa."

Mainoksen tekemä malli tuomitsi yrityksen siitä, ettei hän pyytänyt lupaa käyttää kuvansa käyttämistä, koska valokuva löydettiin Internetistä valokuvasarjalle, joka teki kasvoilmaisuja ja poseeraa.

Joten, tämä on yksi esimerkkejä epäreilusta mainonnasta, joka tunnetaan entistä enemmän eri tuotemerkkejä.

    Kuinka poistaa mainonta Google Chromesta ❌ - Communicare (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Dong Thiel

    Last Updated:

    Views: 5503

    Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

    Reviews: 90% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Dong Thiel

    Birthday: 2001-07-14

    Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

    Phone: +3512198379449

    Job: Design Planner

    Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

    Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.