Kuinka poistaa kaikki mainokset Android -matkapuhelimesta: Koko opas (2024)

Askel askeleelta selitämme erilaiset menetelmät Android -matkapuhelimesi ärsyttävien mainosten poistamiseksi tuotemerkeistä, kuten Samsung, Xiaomi jne.

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (1)

🔥

Yksi UI 6 Disney+ Netflix Xiaomi Mix Fold 3 Whatsapp iPhone 15 Pro Höyryton peli Amazon

OhellaBeatriz AlcántarasisäänAndroidi

Tässä oppaassa selitämme käytettävissä olevat erilaiset menetelmätPoista kaikki Android -mobiilimainokset.Mainonta on yksi niistäärsyttäviä elementtejäEttä voimme löytää älypuhelinta käytettäessä, koska yksikään käyttäjä ei halua saada jatkuvia mainoksia päätelää käytettäessä.Kaikkien mainonnan poistaminen matkapuhelimen käyttämiseen on kuitenkin vapaasti mahdollista.

Androidi

  • Android -versiot
  • Kuinka nähdä mobiilisalasanat
  • Papelera Androidissa
  • Alentaa Androidia
  • Android 13 uutuutta
  • Mobiili Android 13: n kanssa
  • Vapauttaa tilaa
  • Välittää tietoja matkapuhelimesta toiseen
  • Android -varmuuskopio

Mainonta on läsnä monissa puhelimen osissa,Verkkoselaimesta Facebookiin, viestien avulla.Lisäksi valmistajat, kutenSamsungyXiaomiHe esittelevät myös omia mainoksiaan terminaaleissaan.Seuraavaksi analysoimme Android -mobiilimainonnan läsnäoloa selittääksemme kuinka lopettaa ne.

  • Poista koko Android -matkapuhelimesi mainonta
    • Poista kromi-ponnahdusikkunat
    • Poista sovellukset mainoksilla
    • Poista tekstiviesti roskapostilla
    • Poista YouTube- ja Spotify -mainokset
    • Poista Facebook -mainokset
  • Poista Samsung -mobiilimainokset
    • Poista räätälöintipalvelu käytöstä
    • Päättyy mainosilmoitukseen
  • Poista mobiililaitteesi mainonta Xiaomi

Poista koko Android -matkapuhelimesi mainonta

Android -matkapuhelimellasi on lukuisia palveluita ja sovelluksia, joista löydät mainontaa.Seuraavaksi näemme mitenPoista mainokset jokaisesta näistä osista.

Poista kromi-ponnahdusikkunat

Tietysti löydät mainonnan navigoimallaGoogle Chrome, ei vain mainososioina käymäsi verkkosivuilla, vaan myös ponnahdusikkunoina.Arenousevat ikkunatNe voivat olla todella ärsyttäviä jasulkeminen, siksi on parasta estää ne.

Onneksi,Chromella on automaattinen ponnahdusikkunoiden esto.On mahdollista, että tämä työkalu on deaktivoitu matkapuhelimellasi, mikä aiheuttaa näiden mainosten ilmestymisen.Voit palata takaisinAktivoi Chromen nouseva Windows -estäjätai tarkista, että se on aktiivinen tämän prosessin seurauksena:

  1. Avaa Google Chrome matkapuhelimellasi.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen painiketta.
  3. Napsauta Option -valikossa osiota"Asetus".
  4. Liittyä a"Sivustojen kokoonpano".
  5. Mennä"Nousevat ikkunat ja uudelleenohjaukset"ja tarkista, ettäLaatikko on poistettu käytöstä, koska se tarkoittaa, että nousevat ikkunat eivät voi näkyä.Voit myös kirjoittaa"Ilmoitukset"Jotta työkalu on poistettu käytöstä, ja siksi invasiiviset tai petolliset mainokset ovat estetty.

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (2)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (3)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (4)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (5)

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (6)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (7)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (8)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (9)

Jos tämän tarkistuksen jälkeen ponnahdusikkunat näkyvät edelleen matkapuhelimellasi navigoituaan Google Chromen kanssa, voi olla, että se on vikahaittaohjelmaTerminaalissasi.Siksi sinun on jatkettavaPoista puhelinvirus.

Poista sovellukset mainoksilla

Kun lataat kolmannen osapuolen sovellukset Google Play Kaupasta tai vaihtoehtoisista menetelmistä, on mahdollista tunkeutua matkapuhelimeesi mainontaan ilmoituksen muodossa ja jopa mainoksilla, jotka käyttävät koko näyttöä, kun sinulla on muita avoimia sovelluksia.Tiedät mikä sovellus on ja pystyä toimimaan sitä vastaan, mitä sinun on tehtäväAvaa monitehtävänäyttö.Viimeinen ilmestyvä sovellus on se, joka näyttää sovelluksen, ja se, jokaSinun on suljettava.

Toinen vaihtoehto mainosten poistamiseksi onMaksa premium -versiostaHakemuksesta, toisin sanoen maksuversio.Tämä yleensä paras vaihtoehto päästä eroon mainonnasta, kun nautit silti sovelluksen toiminnoista.

Lopuksi, jos et halua tukea mainoksia etkä maksa premium -versiosta, on parasta poistaa sovellukset mainoksilla.Se on yhtä yksinkertaista kuin sisäänpääsyAsetukset> Sovellukset, Aseta sovellussivulle, jonka haluat poistaa ja napsauta painiketta"Poista asennus".

Poista tekstiviesti roskapostilla

Mainonta näkyy jopa mobiililaitteesi tekstiviesteissä, mikä ei ole hyvä maun ruokalaji.Kuitenkin,Android Messaging -sovellus estää roskapostiaAutomaattisesti joulukuun 2018 lopusta lähtien tämä tämän käyttöjärjestelmän mielenkiintoisimmista alkuperäisistä toiminnoista.Jos tekstiviestit jatkavat mainontaa, voit noudattaa näitä vaiheitaAktivoi estäjä tai tarkista, että se on edelleen aktiivinen-

  1. Avaa sovellus"Viestit"Matkapuhelimellasi.
  2. Napsauta hakukoneen oikeassa nurkassa näkyvää kolmen pisteen painiketta.
  3. Mennä"Asetukset"Ja sitten sisään"Roskapostin vastainen suoja".
  4. Aktivoida laatikko"Ota roskapostin suojaus" käyttöön ".
  5. Lopuksi, päähenkilöllä voit napsauttaa kolmen pisteen painiketta ja kirjoittaa"Roskapostia ja estetty"Jos haluat nähdä, mitkä roskapostit ovat automaattisesti estäneet viestisovelluksen.

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (10)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (11)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (12)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (13)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (14)

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (15)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (16)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (17)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (18)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (19)

Poista YouTube- ja Spotify -mainokset

Jos olet tavallinen käyttäjäYouTubeyShokki, tiedät, että nämä kaksi suoratoistoalustan osoittavat mainoksia ilmaisissa versioissaan.Ennen videoiden katselua tai musiikin kuuntelua, sinun on odotettava muutama sekunti samalla kunNäet tai kuuntelet valitut mainokset.Jos tämä mainonta häiritsee sinua, on selkeä ratkaisu:Tilaa maksuversiotmolemmista alustoista.

Toisaalta se onYouTube Premium, jonka avulla voit tehdä ilman mainoksia, jotta voit ladata sisältöä katsomaan sitä ilman yhteyttä ja katsella videoita taustalla.Tämä palvelu tarjoaa ensimmäisen ilmaisen kuukauden kokeilla sitä, maksaa11,99 euroa kuukaudessamyöhemmin.On huomattava, että on olemassa muita vaihtoehtojaProbar YouTube Premium Gratis, joten voit kokeilla näitä menetelmiä.

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (20)

YouTube -palkkion tilauksella voit poistaa mainokset.

Jos aikomuksesi on kuunnella suosikkimusiikkiasi ilman mainoksia, voit tilataSpotify Premium.Tämän palvelun muiden etujen on tarkoitus hypätä kaikki haluamasi kappaleet ja pystyä ladata ne laitteillesi kuuntelemaan niitä ilman Internet -yhteyttä.Vaihtoehtoja on useitaProbar Spotify Premium Free, joten voit käyttää sitä muutaman päivän nähdäksesi, vakuuttaako tämä maksuversio sinua.Jos haluat yksittäisen suunnitelman, sinulla on hinta9,99 euroa kuukaudessa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että paras vaihtoehto YouTube- ja Spotify -mainosten poistamiseen onTilaa joitain maksusuunnitelmia.

Poista Facebook -mainokset

Joo,FacebookSiinä on myös mainoksia.Vietä vain muutama minuutti, joka purjehtii sosiaalisen verkoston läpi tarkistaaksesi, kuinka algoritmi näyttää henkilökohtaisen mainonnan käyttäjille.Valitettavasti,Mainoksia ei ole mahdollista poistaa kokonaanFacebookista, koska ne ovat ensisijainen osa alustan toimeentuloa, mutta voit saada senNämä eivät ole henkilökohtaisiaPerustuu henkilökohtaisiin tietojesi ja kiinnostuksen kohteesi perusteella.Tämä on prosessi:

  1. Avaa Facebook -sovellus matkapuhelimellasi.
  2. Napsauta oikean yläkulman kolme vaakaviivavalikkoa.
  3. Liu'uta alas ja kirjoita"Konfiguraatio ja yksityisyys".
  4. Mennä"Asetus".
  5. Pääsy "Sallitse" -osiossa"Ads -asetukset".
  6. Syötä osa"ADS -kokoonpano", oikeassa yläkulmassa, koska tässä on tärkeimmät osiot, joiden avulla Facebook näyttää mainontaa.
  7. Pääset osaan"Kumppanit tiedot toiminnastasi"Ja poista kaikki tilisi, jotta Facebook ei voi ottaa niistä tietoja näyttääksesi henkilökohtaiset mainokset.
  8. Toista tämä menettelyKaikilla työkaluilla"Adaptiivisesta kokoonpanosta" poistaa kaikki vaihtoehdot, jotka sisältävät henkilökohtaisten tietojen keräämistä mainonnan mukauttamista varten.

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (21)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (22)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (23)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (24)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (25)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (26)

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (27)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (28)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (29)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (30)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (31)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (32)

Toinen vaihtoehto Facebook -mainosten poistamiseksi on piilottaa ne suoraan, kun ne ilmestyvät "syötteeseen".Tämä tarkoittaa, että tämä yritys ei näytä sinulle samaa ilmoitusta, koska olet vahvistanut, että et ole kiinnostunut.Niin voiPiilota mainos, kun se ilmestyy Facebookissa:

  1. Napsauta mainoksen oikeassa yläkulmassa näkyvää kolmen pisteen painiketta.
  2. Valitse Asetukset -valikosta"Piilota mainos".
  3. Ilmoita, miksi ilmoitus ei kiinnosta sinua, ja se piilotetaan ikuisesti.

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (33)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (34)

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (35)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (36)

Poista Samsung -mobiilimainokset

Se on yksi Samsungin matkapuhelimien negatiivisimmista kohdista, sanomme usein, kun meidän on analysoitava heidän mallejaan.Viitataan mainontaan, jokaNäyttää jopa kalleimmista matkapuhelimistayrityksen.Tällä hetkellä ei ole 100%: n tehokasta menetelmää tämän mainonnan poistamiseksi, mutta voit tehdä jotainVältä ADS -ilmoituksia Samsung Mobilessa.

Poista räätälöintipalvelu käytöstä

Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä Samsung -matkapuhelimellasi, onPoista räätälöintipalvelu käytöstäniin että yritys lopettaa tietojen käytön näyttääksesi sinulle joitain tai muita mainoksia.Tämän voit tehdä suoraan, josMääritä Samsung Galaxy hyvin ensimmäistä kertaa, vaikka sinun on normaalia hyväksyä tämä palvelu tajuamatta alkua.

Mukauttamispalvelun deaktivoimiseksi voitNoudata näitä vaiheita:

  1. Avaa mobiili -asetukset ja kosketa käyttäjänimeäsi päästäksesi Samsung -tiliasetuksiin.
  2. Syötä osa"Yksityisyys".
  3. Pääset osaan"Mukauttamispalvelu".
  4. Deaktivoida laatikko"Mukauta tätä puhelinta".

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (37)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (38)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (39)

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (40)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (41)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (42)

"Mukauttamispalvelut" -osiosta voit myös ladata Samsungin keräämät tiedot sekäPoista ne kokonaan.Lopuksi voit myös selvittää, että yritysLopeta kaikkien laitteiden tietojen kerääminenOlet linkittänyt Samsung -tiliisi.

Päättyy mainosilmoitukseen

Yleisin Samsungin käyttämä menetelmä mainonnan osoittamiseen ovat push -ilmoitukset, jotka tiedottavat sinulleSeuraavaksi yrityksen, tarjousten ja muiden kiinnostavien tietojen julkaisut.Onneksi voit deaktivoida nämä ilmoitukset, jotta ne eivät enää häiritse sinua.Jos jokin näistä ilmoituksista ilmestyy, voitestää ne ikuisestiJos teet siihen pitkän sykkivuuden.

Jos Samsung ei ole lähettänyt sinulle mitään, mutta haluat joka tapauksessa estää ne, seuraa näitä vaiheita tehdäksesi sen pysyvästi:

  1. Kirjoita Samsung Mobile -asetukset.
  2. Pääset osaan"Sovellukset".
  3. Fima en"Galaxy Store".
  4. Mennä"Ilmoitukset".
  5. Deaktivoida laatikko"Kampanjat", jota voidaan kutsua myös "tapahtumiin".

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (43)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (44)

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (45)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (46)

Tämä menettely voidaan toistaa muilla Samsung -sovelluksilla, jotka osoittavat mainontaa, kuten Samsung Health.Syötä säädöt> Sovellukset> Samsung Health> Ilmoitukset jaDeaktivoida kaupalliset ilmoitukset.Asteittain sovelluksen mukaan voit lopettaa mainonnan Samsung -matkapuhelimellasi.

Poista mobiililaitteesi mainonta Xiaomi

Kuten Samsungissa, mainonta on yksi Xiaomi -älypuhelimien negatiivisimmista näkökohdista.Mainokset ovat hyvin yleisiä MIUI: ssa, vaikka voit käyttää useita muutoksia niiden läsnäolon vähentämiseksi.Tätä varten sinun on ensinnäkin varmistettava, että matkapuhelimesi onInternetissä.Kun tämä näkökohta on todistettu, tee tämäPoista mainonta Xiaomi -matkapuhelimesta-

  1. Kirjoita Xiaomi Mobile -asetukset.
  2. Koskettaa jtk"Salasanat ja turvallisuus".
  3. Liittyä a"Valtuutus ja peruuttaminen".
  4. Poista "MSA" -ruutu käytöstä, sinun on odotettava muutama sekunti napsauttaaksesi painiketta"Peruuttaa".Jos järjestelmä kertoo, että sitä ei voida tehdä, yritä uudelleen, ennen kuin jätän sinut.

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (47)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (48)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (49)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (50)

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (51)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (52)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (53)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (54)

Toinen menettely, jota sinun on noudatettava mainonnan eliminoimiseksi mobiili Xiaomista, on seuraava:

  1. Kirjoita Xiaomi Mobile -asetukset.
  2. Koskettaa jtk"Salasanat ja turvallisuus".
  3. Liittyä a"Yksityisyys".
  4. Liu'uta alas ja kirjoita"Mainontapalvelut".
  5. Deaktivoida laatikko"Henkilökohtaiset mainossuositukset".

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (55)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (56)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (57)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (58)

Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (59)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (60)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (61)Cómo quitar todos los anuncios de un móvil Android: guía completa (62)

Jos noudatat kaikissa aiemmissa menettelyissä selitettyjä vaiheita, voit sanoa hyvästit älypuhelimesi usein tunkeutuneeseen ärsyttävään mainontaan.Areyksinkertaiset menetelmät, joten niiden soveltaminen ei vie aikaaPoista lopullisesti kaikille mainoksilleMatkapuhelimen eri osissa.

Kuinka poistaa kaikki mainokset Android -matkapuhelimesta: Koko opas (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 5541

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.